Tisdag

Hej på er.

Igår körde vi land och rike runt på mellandagsrean och rekade datorer, helt slut och snurrig när vi kom hem. Bestämde oss för en men den fanns inte i butik så imorse beställde jag, inte mindre än två, laptops. Direkt efter att jag hade klickat hem dem försvann de helt från hemsidan, undrar om inte vi tog de sista två. Jag hoppas i alla fall att vi får hem våra, de borde komma i nästa vecka! Det känns som en bra och prisvärd dator i alla fall, så jag är nöjd so far.

Idag är det städdag här hemma, trist men välbehövligt. Lite skön musik under tiden underlättar en hel del i alla fall, nu är det The Supremes på stereon.

Kikade förresten på första avsnittet av Damernas Detektivbyrå som nyss har börjat på SVT, till frukost imorse, grymt härlig. Jag har alla böckerna av Alexander McCall Smith men har dock inte läst några ännu men det kommer jag helt klart att göra. Vilken härlig dam den där Mma Ramotswe är, underbar. Vi kommer givetvis att sitta bänkade varje söndag när det går nya avsnitt, gör det ni också.

Måste nog fortsätta med den där städningen nu, kram och hej.