min födelsedag

I måndags var det alltså min födelsedag - 30 år fyllde jag minsann! Vi hade ju kalas för mig i lördags så det var en väldigt lugn dag i måndags. Men helt perfekt. Jag väcktes av sång och paket, fick en kokbok av Signe och två konsertbiljetter av min älskade make. Vi ska gå och se Dolly Parton i Stockholm i juli. Så jädra coolt det ska bli. Det är ingen idol för någon av oss och egentligen lyssnar vi inte på country, men hon är en stor artist så det ska bli riktigt roligt. Vi ska nog passa på att sova en natt i huvudstaden också och njuta lite. TACK älskling!
 
Efter frukost och massa mys körde jag och ungen in till staden vid lunchtid, köpte mig en kedja till min nya berlock som jag fick i present, sedan fikade vi, bara jag och Signe. Det var supermysigt och hon skötte sig exemplariskt (annars vet man aldrig riktigt med henne hur hon ska bete sig, men det gick superbra och jag tror att hon tyckte att det var lite mysigt att vara iväg med mamma själv.) Vi lekte lite på en lekplats en stund innan vi körde hem igen.
 
Sedan vilade vi en stund i hängmattan innan maken kom hem. Vi gjorde oss i ordning, lämnade av ungen hos sin farfar för att sedan köra vidare in till staden. Satte oss på en uteservering och åt en riktigt god middag, drack en öl och åt efterrätt. Så gott, och så mysigt att få äta middag på tu man hand - det händer allt för sällan nuförtiden!
 
Hämtade ungen vid 21-tiden och när vi kom hem så möttes vi av lite bus. Stora vägkoner på vår uppfart och stor plakat på alla fönster med "Sandra 30 år" - vi fick oss ett gott skratt! Strax därefter knackade det på dörren och världens bästa grannar stod där med champagne och sjöng. 
 
Som sagt, en helt perfekt dag med min familj och vänner på kvällskvisten ♥ Tack alla ni för en fin dag!