Helgen

Goderafton!

Vi har varit hos Älskades mormor hela helgen, där var som vanligt lika avkopplande som det brukar vara. Dock har ju vädret varit skit så jag har mest suttit inne och läst (åh, vilken bok jag läser, har knappt kunnat lägga den ifrån mig så spännande den är). Älskade fick vara ute i regnet och jobba med det som skulle göras, fast det var inte så mycket. Igår morse vaknade jag som sagt klockan fem (efter endast fem timmars orolig sömn) med världens ryggont och sedan hade jag ont i ryggen hela dagen, och var riktigt trött. Trodde att det skulle bli lika illa inatt, men jag vaknade till en gång vid sex, men sedan somnade jag om direkt och sov till åtta ungefär, och hade inte alls ont i ryggen. Så olika det kan vara från dag till dag.

Igår var vi en sväng hos fönsterfirman och nu äntligen har vi beställt våra fönster. Det kommer att bli väldigt tight om de hinner byta fönstren innan Pyret kommer, men jag hoppas verkligen det. Det hade varit så skönt om det hanns med innan. Där är 8-10 veckors leverans och sedan kanske inte hantverkarna kunde byta dem exakt när de levereras. Och Pyret är ju beräknad till om 12-13 veckor, så det kan bli på håret... Det beror ju också på när den lille behagas titta ut.

Vi hann även med ett besök i en barnbutik där vi provade olika bärselar, eller Älskade fick prova dem eftersom det inte riktigt funkar att bära sele med mage... Han testade två helt olika modeller, en BabyBjörn Miracle och en ErgoBaby. Sedan fick han en docka att bära runt på, det såg lite komiskt ut och han tyckte nog att det var lite ovant, men mycket gulligt. Jag är nämligen helt inne på att bära mitt barn, jag är även mycket sugen på bärsjal. Hon i butiken rådde oss dock att vänta med att köpa något till Pyret är fött, så att jag också kan testa och prova de olika modellerna samt att det även är bättre att prova med ett riktigt barn och inte bara med en docka. Men jag hoppas att Älskade också kommer att vilja bära, för jag tror att det är både mysigt och praktiskt.

Nu ska jag lägga mig i soffan med boken och vila mina stackars svullna ben och fötter.