på arbetsförmedlingen

Imorse lämnade jag ungen på dagis lite innan nio och körde sedan direkt till Arbetsförmedlingen. Var kallad på informationsmöte men fick inte reda på något som jag inte redan visste men men... jag träffade en kollega från Pilkington i alla fall och snackade lite med henne så det var trevligt i alla fall. Klockan tio öppnade AF och där gick jag direkt dit för jag skulle komplettera lite papper, fick könummer och sedan väntade jag gott och väl en timme innan det var min tur. 
 
Jag visade mitt CV och blev totalt sågad. Hon sa flera gånger att "jag skulle aldrig anställa dig"... Mmm, kändes mycket trevligt, eller inte. En del saker som hon sa förklarde hon hur hon menade och hur man kunde göra istället. I det stora hela är jag mycket nöjd med mitt CV och jag trodde att det uppfattades som ett bra CV. Men hon var helt klart av en annan åsikt. Hon tyckte att layouten och designen på det var bra men att det som stod där var mer eller mindre skräp.
 
Nja, det kändes inte så kul att höra. Jag kan ta konstruktiv kritik men hon var nog lite för ärlig och bemötte mig inte helt proffsigt. Givetvis är jag öppen för kritik och är tacksam för alla tips och trix om det kan få mig att få ett jobb.