fitnessfighten

Imorgon börjar vi, imorgon startar Fitnessfighten. Som egentligen inte är Fitnessfighten, eftersom vi inte är med och tävlar. Men principen är den samma. Man äter sex gånger/dag och tränar 1 timme/dag, i 30 dagar. Och såklart äter man inget socker, varken synligt eller dålt. Eller alkohol eller läsk eller något sånt. Inte ens tugga tuggummi är okej.
 
Det blir en riktig utmaning men det ska bli skoj, jag är faktiskt taggad! Tanken är väl inte enbart att tappa vikt (vilket jag visserligen innerligt hoppas att jag gör), utan även få en ändrad inställning till kost och träning. Min träning innebär 50 minuter powerwalk och 10 minuter styrkeövningar, varje dag. Det kommer säkert vara skitjobbigt emellanåt men det ska bli skoj. 
 
Idag har jag skrivit matlista och handlat allting inför kommande vecka. Som 2 kilo keso och 1,5 kilo kvarg och massor med frukt och annat gott. I eftermiddag har vi lagat 10 matlådor, lunch och middag. Allt för att underlätta i vardagen om vi båda ska ut och träna på kvällarna, då maken löptränar inför sina lopp i maj. Det luktar riktigt gott i köket nu med all matlagning. Det kommer nog att bli bra det här! 
 
Alla mått, vikt, vilopuls samt fotografering av kroppen är tagna och uppskrivna och jag skulle ljuga om jag inte hade höga förväntningar på att det kommer att ske förändringar i min kropp. Så jag hoppas att jag inte blir besviken!