fotobok till signe

Om ni inte redan har märkt det är jag fotogalen, älskar att fotografera och jag älskar att redigera, bildbehandla och pyssla med mina bilder. Vi har en digital fotoram med cirka 2500 bilder i, som jag ständigt håller på att fixa med och uppdatera (redigerar alla bilder till rätt format för att det ska få plats så många bilder som möjligt i det interna minnet). Tidskrävande men roligt!
Hur som helst, så bestämde jag mig ganska fort att jag ville göra en fotobok om Signes första år - och nu när hon har fyllt ett år det dags att göra slag i saken. Så nu sitter jag och går igenom alla bilder, vi har tiotusentals bilder bara på det senaste året. Så det blir en del att gå igenom, och det krävs många gallringar för att komma ner till det antalet bilder som funkar i en fotobok. 
Det är så roligt, och det kommer att bli kanonbra! Men det är mycket jobb! Planen är att göra en bok om året till henne, ett modernt fotoalbum helt enkelt, för det är ju faktiskt egentligen roligare att sitta och bläddra bland riktiga foton, än att se dem på datorn. Vi har ju gjort tre fotoböcker sedan tidigare, och vi är så nöjda med dem alla tre och det blir så bra och så uppskattat. Så jag lär sitta fastklistrad framför alla Signe-bilder de kommande dagarna och veckorna (har precis gått igenom november -11 och valde ut 71 bilder - och de måste ner till kanske 15... hmmm!)
Men fotoböcker är dagens tips och vi brukar beställa härifrån!